2020. gada pavasarī, pašvaldības visā Latvijā organizē pieteikšanos Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenotā ESF projekta Nr. 8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai”, jeb PuMPuRS iniciatīvu projektu īstenošanai

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 05.03.2020

MAZO GRANTU PROJEKTU KONKURSS „Iedzīvotāji veido savu vidi - 2020”

              

Viduslatgales pārnovadu fonds arī 2020. gadā sadarbībā ar Aglonas, Preiļu, Līvānu un Vārkavas pašvaldībām izsludina projektu konkursu "Iedzīvotāji veido savu vidi - 2020".

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 05.03.2020

Aktīvo iedzīvotāju fonda atklāšanas pasākums

Aicinām pieteikties dalībai Aktīvo iedzīvotāju fonda (AIF) atklāšanas pasākumā, kas notiks 24. martā Tallinas ielas kvartālā (Rīgā, Tallinas ielā 10). Tā laikā interesenti saņems detalizētu informāciju par šī Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) un Norvēģijas finanšu instrumentu fonda darbību, tā programmām un finansējuma saņemšanas iespējām Latvijā.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 26.02.2020

Sociālo inovāciju centrs īstenojis projektu “Pilsoniskās sabiedrības tiesību stiprināšana, veicinot publiskās informācijas pieejamību Eiropas jaunatnei” jeb “SIA4Y”

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 26.02.2020

Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes sekretariāts pagarina pieteikšanos uz Memoranda padomes nevalstisko organizāciju locekļu amatu vietām

Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes sekretariāts līdz š. g. 6. februārim ir saņēmis deviņu nevalstisko organizāciju pieteikumus par pārstāvju izvirzīšanu darbam Memoranda padomē. Pašreiz tiek pārbaudīts, vai saņemtie pieteikumi atbilst Memoranda padomes nolikumā noteiktajām prasībām.

Lai nodrošinātu iespējami plašāku sabiedrības pārstāvniecību sadarbībā ar valsts pārvaldi, Memoranda padomes sekretariāts pagarina pieteikšanos uz Memoranda padomes nevalstisko organizāciju locekļu amatu vietām līdz š. g. 26. februārim.
Tiek aicinātas biedrības un nodibinājumi (turpmāk - nevalstiskās organizācijas), kas ir pievienojušās NVO un Ministru kabineta sadarbības memorandam, izvirzīt savu pārstāvi darbam Memoranda padomē.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 19.02.2020

Grāmatvedības seminārs Preiļos

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 13.02.2020

Biedrība "Preiļu rajona partnerība" sadarbībā ar biedrību "Latvijas Lauku forums" organizē pasākumu Laiks laukiem! Ko Eiropa dara kaimiņmājā?

Norises laiks: 27. februāris  pulksten 12.00

Norises vieta: Līvānu novadā

Norises laiks: 16. aprīlis  pulksten 12.00

Norises vieta: Aglonas novadā

27.februārī Preiļu rajona partnerības darbības teritorijā varēs iepazīsties un izzināt vairākas vietējas iniciatīvas, kas radītas vai pilnveidotas ar Eiropas Savienības atbalstu. Aicinām ikvienu, kam ir iespēja pievienoties tikšanās Līvānu novadā Jersikas pagasta, viesu mājā "Avotiņi" lai iepazītu interesantus stāstus par kaimiņu paveikto un uzzinātu vairāk par Eiropas investīciju radītajiem rezultātiem. Klātesošie dzirdēs pieredzes stāstus par lielām lietām mazās vietās, iesaistīsies vērtīgās sarunās par to, kā iedzīvotāju vajadzības mijiedarbojas ar Eiropas Savienības sniegtajām iespējām. Sanākušos palutināsim ar uzkodām un dzērieniem.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 12.02.2020

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu projektu konkursu programmā „Atbalsts diasporas un Latvijas bērnu kopējām nometnēm"

Programmas mērķis ir saglabāt diasporas saikni ar Latviju un stiprināt tās nacionālo identitāti.

Programmas mērķa grupa ir latviešu diasporas bērni vecumā no 6 līdz 18 gadiem, kā arī viņu vienaudži Latvijā. Programmas ietvaros tiks atbalstītas kopīgas nometnes un vasaras skolas, kas vērstas uz diasporas bērnu saiknes stiprināšanu ar Latviju, kā arī diasporas un Latvijā dzīvojošo bērnu kopīgu darbošanos.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 11.02.2020

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina projektu konkursu programmā “Pilsoniskās līdzdalības veicināšanas programma diasporas NVO darbības atbalstam"

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu projektu konkursu 2020.gadā īstenojamiem projektiem programmas „Pilsoniskās līdzdalības veicināšanas programma diasporas NVO darbības atbalstam" ietvaros, kas tiek finansēta no Kultūras ministrijas budžetā iekļautajiem un Sabiedrības integrācijas fondam piešķirtajiem valsts budžeta dotācijas līdzekļiem.

Programmas mērķis ir saglabāt no Latvijas emigrējušo iedzīvotāju (turpmāk - diaspora) saikni ar Latviju, stiprināt viņu nacionālo identitāti, veicināt diasporas pašorganizēšanos, kā arī veicināt diasporas pilsonisko līdzdalību Latvijas sabiedriski politiskajā dzīvē.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 11.02.2020

Preiļu novada Uzņēmējdarbības centrā bezmaksas lekciju cikls par garīgo veselību

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 03.02.2020

Viduslatgales pārnovadu fonds aicina iesniegt projektu piedāvājumus Ziedotāju aplim

Kas ir Ziedotāju aplis? Tas ir pasākums, kurā Viduslatgales pārnovadu fonds aicinās apkaimes iedzīvotājus klātienē ziedot naudu trim projektiem.

Kad un kā tas notiks? Pirmais Ziedotāju aplis notiks 2020. gada 24. aprīļa pēcpusdienā. Tajā trīs projektu autori prezentēs savu ieceri (6 min.) un atbildēs uz jautājumiem (6 min.), bet pēc tam klātesošie ziedotāji dos projektiem savu ieguldījumu. Tātad jums jābūt gataviem piedalīties un uzstāties!

Kas un kad var iesniegt projektu? Iesaistīties var gan nevalstiskās organizācijas, gan iedzīvotāju iniciatīvas grupa (vismaz 2 cilvēki). Projekta ieceri jāīsteno Viduslatgales pārnovadu fonda darbības teritorijā - Preiļu, Aglonas, Līvānu, Riebiņu vai Vārkavas novadā. Piedāvājumi jāiesūta pa e-pastu vlpf@inbox.lv līdz 2020. gada 24. februārim (ieskaitot). Divu nedēļu laikā plānojam piedāvājumus izvērtēt un izvēlēties trīs piemērotākos. Ar tiem tālāk strādāsim pie detaļām, vizuālajiem materiāliem un prezentācijām.

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 31.01.2020

Latgales iedzīvotājus aicina uz sarunu par sociālo uzņēmējdarbību

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija (LSUA) sadarbībā ar Līvānu novada domi un British Council pārstāvniecību Latvijā 17. februārī plkst.11:00 aicina Līvānu un citu Latgales novadu iedzīvotājus uz sarunu par sociālo uzņēmējdarbību. 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 28.01.2020

Februārī norisināsies diskusijas ar iedzīvotājiem par nākotnes Latviju

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 27.01.2020

AKTĪVO IEDZĪVOTĀJU FONDS ATBALSTU PIEŠĶIRS 4 PROGRAMMĀS

Aktīvo iedzīvotāju fondā no 2020.-2024. gadam pilsoniskajai sabiedrībai Latvijā būs pieejams finansējums aktivitāšu īstenošanai četrās programmās: "Demokrātijas kultūra", "Cilvēktiesības", "Ilgtspēja un kapacitāte" un "Divpusējā un reģionālā sadarbība".

Tuvāko projektu konkursu plānots izsludināt 2020. gada pavasarī. Tas būs stratēģisko projektu konkurss programmās "Demokrātijas kultūra" un "Cilvēktiesības". Aicinām jau tagad iepazīties ar programmās atbalstāmo aktivitāšu ietvaru

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 27.01.2020

Atvērta Latvijas valsts budžeta finansētā programma "NVO fonds"

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursu 2020. gadā īstenojamiem projektiem Latvijas valsts budžeta finansētās programmas „NVO fonds" ietvaros.

Programmas mērķis ir stiprināt pilsoniskās sabiedrības ilgtspējīgu attīstību un demokrātiju Latvijā, paaugstinot pilsonisko līdziesaisti, iedzīvotāju savstarpējo uzticēšanos un sadarbību starp dažādām sabiedrības grupām, uzticēšanos valstij un ticību spējai ietekmēt lēmumus, veicinot un paaugstinot iedzīvotāju piederības sajūtu Latvijai.

Programmas ietvaros 2020.gadā plānots atbalstīt projektus, kuri ietver šādus darbības virzienus (atbilstoši Konceptuālajā ziņojumā par NVO fonda izveidi minētajiem):
1. "NVO darbības stiprināšana";
2. "NVO interešu aizstāvības stiprināšana";
3. "Atbalsts NVO pilsoniskās sabiedrības aktivitātēm";
4. "NVO savstarpējās sadarbības stiprināšana"

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 24.01.2020

NVA aicina biedrības un nodibinājumus pieteikties jauniešu iesaistei darbā sabiedrības labā

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina biedrības un nodibinājumi līdz šī gada 15.janvārim pieteikties pasākuma "Darbam nepieciešamo iemaņu attīstība nevalstiskajā sektorā" īstenošanai un iesaistīt jauniešus vecumā no 18 līdz 29 gadiem darbā sabiedrības labā.

Biedrībām un nodibinājumiem tā ir iespēja piesaistīt savam darbam jaunus, enerģiskus un perspektīvus darbiniekus, savukārt jauniešiem - iespēja iegūt darba pieredzi un attīstīt darba iemaņas, darbojoties IT jomā un projektu vadīšanā, palīdzot administratīvajā darbā, rīkojot kultūras un sporta pasākumus, vadot pulciņus, nodarbojoties ar jaunatnes lietām un veicot citus darba pienākumus. Turklāt NVA filiāļu darbinieki palīdzēs izvēlēties konkrētās biedrības vai nodibinājuma darbības specifikai un prasībām visatbilstošākos kandidātus no NVA reģistrētajiem bezdarbniekiem vecumā no 18 līdz 29 gadiem.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 03.01.2020

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 23.12.2019

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 06.12.2019

Apmeklētāju ērtībām- jauns stāvlaukums!

Ar svinīgu un simbolisku lentas pārgriešanu 30. oktobrī tika atklāts jaunais auto stāvlaukums Kooperatīva ielā 6, Preiļos, kas tika izbūvēts projekta Biedrība "Preiļu nevalstisko organizāciju centrs" saņēmusi atbalstu projekta "Piebraucamā ceļa un autostāvvietas izbūve biedrības "Preiļu nevalstisko organizāciju centrs" pakalpojumu pieejamības uzlabošanai" (projekta iesnieguma Nr.18-03-AL21-A019.2204-000003) īstenošanai ietvaros.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 01.11.2019

“Velo tūrisma attīstība Austrumlatvijā, pieslēdzoties starptautiskajam Velomaršrutu tīklam EuroVelo11” Projekts Nr. 19-00-A019.332-000002

                                    

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 07.10.2019
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> 
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk