50 uzņēmumi atver durvis jauniešiem, lai atrastu darbiniekus!

Jau 7. gadu pēc kārtas lielākais karjeras un izglītības portāls Latvijā Prakse.lv rīko projektu "Uzņēmumu atvērto durvju nedēļa". Tā laikā gan skolēniem, gan studentiem būs iespēja doties ekskursijās uz uzņēmumiem, lai pierādītu sevi darba devējam klātienē un atrastu praksi vai darbu, kā arī noskaidrotu piemērotāko karjeras ceļu. Ekskursijās varēs doties no 14. - 17. aprīlim.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 01.04.2014

Projekta „Līdzdalības demokrātijas attīstības veicināšana Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novados” Nr.2012.EEZ/DAP/MAC/203/1/L/050/2014 NVO AKTUALITĀŠU KALENDĀRS Nr. 3

                               

„NVO aktualitāšu kalendārs” izveidots Projekta „Līdzdalības demokrātijas attīstības veicināšana Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novados” ietvaros. Kalendārā iekļauta informācija par NVO aktualitātēm - finanšu piesaiste, izmaiņas grāmatvedībā, NVO pasākumu plāni un cita nevalstiskajam sektoram saistoša un aktuāla informācija NVO darbības nodrošināšanai. Kalendārs ir sagatavots un elektroniski izsūtīts 350 Latgales reģiona nevalstiskajām organizācijām.

Sīkāka informācija

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 25.03.2014

Diskusija - tikšanās ar LU profesori Janīnu Kursīti - Pakuli un folkloras pētniekiem

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 25.03.2014

„Rīgas Latviešu biedrība” organizē semināru "Alternatīvu un inovatīvu sociālo pakalpojumu nepieciešamības noteikšana, plānošana un ieviešana dzīvē, piesaistot vietējos resursus"

               

Semināra mērķis ir popularizēt inovatīvu sociālo pakalpojumu un pasākumu ieviešanu un aprobēšanu sociālajiem, izglītības, kultūras darbiniekiem, NVO pārstāvjiem darbam ar sociāli mazaizsargāto cilvēku mērķa grupām, veicinot nevalstisko organizāciju sniegto sociālo pakalpojumu paplašināšanu un kvalitātes pilnveidošanu.

Seminārs notiks biedrības "Preiļu NVO centrs" telpās Kooperatīva ielā 6, Preiļos 9.,10. un 11. aprīlī

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 21.03.2014

"E - prasmju nedēļas" pasākumi Preiļu novadā

E-prasmju nedēļa Latvijā notiks Eiropas Get Online Week 2014 un Eiropas kampaņas e-Skills for Jobs 2014 ietvaros. Šogad E-prasmju nedēļa veltīta divām galvenajām tēmām: E-prasmes nodarbinātībai un IKT karjerai un E-prasmes ikvienam.

Nacionālie koordinatori Latvijā: Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM).

Preiļu novadā „E-prasmju nedēļas" aktivitātes koordinē Preiļu novada IT centrs sadarbībā ar Preiļu Galveno bibliotēku un biedrību „Preiļu NVO centrs".  Detalizēta informācija par „E-prasmju nedēļas" aktivitātēm Preiļu novadā www.preili.lv,  www.preilubiblioteka.lv un www.preilunvo.lv

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 19.03.2014

Seminārs "OIRA - interaktīvs rīks darba vides risku novērtēšana"

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 18.03.2014

Labdarības akcija "Piepildīt sapni"

         Viduslatgales pārnovadu fonds aicina piedalīties labdarības akcijā „Piepildīt sapni” un ziedot līdzekļus ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām. Līdzekļu piesaiste akcijai aizsākās pagājušā gada nogalē ar pasākumu „Labs darbs divus mūžus dzīvo”, uz šo brīdi ir saziedoti 1190  EUR.

Akcijā „Piepildīt sapni” par saziedotajiem līdzekļiem piepildīsim kādu vēlmi un dāvāsim prieku 26 bērniem invalīdiem un viņu ģimenēm no Aglonas, Līvānu, Preiļu, Vārkavas un Riebiņu novadiem. Lai piepildītu visas 26 bērnu vēlmes vēl ir nepieciešami 5000 EUR

 

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 13.03.2014

Aicina iesaistīties Latvijas “E-prasmju nedēļas 2014″ rīkošanā

                                                                     

Jau piekto reizi Latvijā noritēs "E-prasmju nedēļa", kas šogad tiks rīkota no 24. līdz 30. martam. Tās organizētāji - LIKTA un VARAM - aicina Latvijas iestādes, uzņēmumus un NVO kļūt par pasākuma partneriem, īpaši iesaistoties IKT karjeras dienās. Šī informatīvā kampaņa Latvijā un citās ES dalībvalstīs, demonstrējot digitālajā laikmetā dzīvojošajai sabiedrībai e-prasmju nozīmi darbā, karjeras attīstībā un cilvēka personiskajā izaugsmē, tiek organizēta EK programmas "e-Skills for Jobs 2014" ietvaros.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 07.03.2014

Labdarības akcijas „Iedegsim svecīti labestībai” norise

Viduslatgales pārnovadu fonds  jauno 2014. gadu iesāka ar labo darbu akciju „Iedegsim svecīti labestībai", kas paralēli norisinājās piecos novados Aglonas, Līvānu, Riebiņu, Vārkavas un Preiļu novadā. No janvāra vidus līdz Sveču dienai tika vāktas dāvanas vecajiem  cilvēkiem, kas savas vecumdienas vada vieni, lai šajās ziemīgajās un tumšajās dienās labestība un dāvināšanas prieks spēj ienest siltumu sirdī gan dāvinātājiem, gan dāvanu saņēmējiem.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 01.03.2014

„Viduslatgales pārnovadu fonds” lūdz palīdzēt Veronikai - Silvijai Bogotai

Spraigais dzīves ritējums ik pa laikam kādam  liek apstāties ... Šādi ir noticis arī ar Veroniku - Silviju, jeb kā draugi viņu sauc ar Veriņu.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 27.02.2014

Seminārs "Aktuālās atbalsta programmas uzņēmējdarbībā"

6. martā Preiļos notiks seminārs "Aktuālās atbalsta programmas uzņēmējdarbībā", lai informētu komersantus par esošo un plānoto atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai.

Lai informācija par valsts atbalsta iespējām uzņēmējiem būtu visaptveroša un pieejama vienkopus, seminārā par atbalsta programmām informēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Latvijas Attīstības finanšu institūcija Altum un Latvijas Garantiju aģentūra.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 24.02.2014

Saņemts atbalsts 2014. gada darbības programmai

                          

Sabiedrības integrācijas fonda padome ir apstiprinājusi biedrības „Preiļu NVO centrs" izstrādātā projekta „Līdzdalības demokrātijas attīstības veicināšana Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novados" (Finansēšanas līguma Nr. 2012.EEZ/DAP/MAC/203/1/L/050/2014) darbības programmu 2014. gadam, Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta finansētās programmas „NVO fonds" apakšprogrammā „NVO darbības atbalsta programma".

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 18.02.2014

Seminārs "12 Padomi Tavas NVO veiksmes stāstam Latvijā un ES"

Semināra galvenais mērķis ir informēt Latvijas NVO par papildus iespējām par to, kā organizācijas var labāk sasniegt savus mērķus, iesaistoties lēmumu pieņemšanā nacionālā un ES līmenī

Semināra laikā būs iespēja iegūt praktisku informāciju par:

  • iespējām iesaistīties organizācijām un sabiedrībai kopumā nozīmīgu lēmumu pieņemšanā;
  • idejām, kā papildināt savas organizācijas CV un iegūt noderīgus kontaktus gan nacionālā, gan ES līmenī;
  • iespējām pārstāvēt savu viedokli un iegūt vērtīgu informāciju savas organizācijas mērķu sekmīgākai sasniegšanai
Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 17.02.2014

Seminārs „Brīvprātīgā darba nozīme pilsoniskās sabiedrības un demokrātijas attīstībā”

                      

Biedrība „Preiļu NVO centrs"

projekta „Līdzdalības demokrātijas attīstības veicināšana Preiļu, Aglonas,

Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novados" Nr.2012.EEZ/DAP/MAC/203/1/L/050/2014 ietvaros

2014. gada 11. februārī plkst. 10.00 Kooperatīva ielā 6, Preiļos

organizē semināru

„Brīvprātīgā darba nozīme pilsoniskās sabiedrības un demokrātijas attīstībā"


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 03.02.2014

NVO fonda pirmsākums?!

Ceturtdien, 23. janvārī reģionālie NVO resursu centri un NVO sadarbības tīkli bija aicināti uz tikšanos Kultūras ministrijā, kuras laikā ministrijas pārstāvji informēja par nodomu atbalstīt reģionu NVO aktivitātes. Kultūras ministrija informēja, ka 2014. gadā vēlas atbalstīt piecas spēcīgas reģionālās NVO, kas veic aktivitātes tādās jomās kā:
1. pilsoniskās sabiedrības iniciatīvu attīstība un iedzīvotāju līdzdalība;
2. NVO savstarpējās sadarbības stiprināšana, sadarbojoties ar pašvaldībām, uzņēmējiem un kultūras iestādēm;
3. atbalsts mazākumtautību NVO aktivitātēm.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 29.01.2014

Seminārs nevalstiskām organizācijām par ziedojumu un dāvinājumu dokumentālu noformēšanu

Š.g. 29. janvārī no plkst.14.00 līdz 17.00 NVO namā, Laimdotas ielā 42, notiks seminārs nevalstisko organizāciju pārstāvjiem „Ziedojumu un dāvinājumu noformēšana - dokumenti, atļaujas".

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 27.01.2014

Viduslatgales pārnovadu fonds lūdz palīdzēt ugunsnelaimē cietušajai Kivlenieku ģimenei no Vārkavas pagasta „Štaģeriem”

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 22.01.2014

Pirmie soļi sociālajā biznesā

Iedomājies aizraujošu un atalgotu karjeru, kas dod Tev iespēju nopelnīt, darot to, kas te patīk, vienlaikus padarot pasailu labāku. Laipni lūdzam sociālajā uzņēmējdarbībā! Kaut gan pareizāk būtu teikt - sociālajā saimnieciskajā darbībā, jo uzņēmējdarbības jedziens drīzāk paredz komercdarbību, kas paredz peļņas gūšanu, bet sociālajā biznesā tas nav primārais.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 02.01.2014

Gaišus un priecīgus Ziemasvētkus!

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 20.12.2013

Mācāmies diskutēt

                                                       

Diskusiju ciklā, kas norisinājās 2013. gada 6. - 8. novembrim Preiļu, Aglonas, Līvānu, Vārkavas  un Riebiņu novados projekta „Līdzdalības demokrātijas attīstības veicināšana Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novados" (projekta iesnieguma Nr.2012.EEZ/DAP/MAC/203) ietvaros, piedalījās biedrību un nodibinājumu pārstāvji, pašvaldību deputāti, pašvaldību un to iestāžu darbinieki, kā arī uzņēmēji, skolēni un aktīvi iedzīvotāji. Diskusiju mērķis bija apzināt sadarbības stiprās puses un iespējas starp nevalstiskajām organizācijām un pašvaldību, lai abpusēja sadarbība veicinātu vietējās teritorijas attīstību.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 11.12.2013
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> 
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk