Pieredzes apmaiņas izbraukuma seminārs!

Biedrība "Preiļu rajona partnerība" un Preiļu novada uzņēmējdarbības centrs, aicina potenciālos LEADER projektu iesniedzējus ciemos pie vietējās rīcības grupas "Saldus rajona attīstības biedrība" iepazīt  "LEADER projektu labā prakse un ieceres Saldus rajona attīstības biedrības teritorijā" 2021.gada 22. un 23. septembrī!

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 14.09.2021

Atvērta pieteikšanās jauniešu interešu aizstāvības konsultantiem reģionos

Jaunatnes organizācija "Creative minds for culture" no 25. septembra līdz 2. oktobrim organizē apmācības interešu aizstāvības konsultantiem reģionos. Apmācību mērķis ir attīstīt darbā ar jauniešiem iesaistīto personu kompetences jauniešu interešu aizstāvības jautājumos, bet arī pēc mācībām konsultantiem būs iespēja vadīt jauniešiem darbnīcas par līdzdalības jautājumiem, atbalstīt jauniešu iniciatīvas vietējā līmenī un saņemt individuālas konsultācijas no projektā iesaistītajiem Norvēģijas, Lietuvas un Latvijas ekspertiem.  

 

 

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 13.09.2021

Tiesībsargs izsludina tradicionālo konkursu “Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam”

Šoruden jau septīto gadu tiesībsargs kopā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību "Apeirons" un Latvijas Nacionālo bibliotēku aicina pieteikt cilvēkus un nevalstiskās organizācijas konkursam "Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam". Tā mērķis ir identificēt labās prakses piemērus, izcelt un novērtēt individuālus sasniegumus, kā arī sekmēt Latvijas nevalstisko organizāciju darbu.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 13.09.2021

Aicinām kopā veidot kultūras notikumu

Sīkāka informācija

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 13.09.2021

Biedrība "Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs" (DNVOAC) aicina iesaistītās Latgales nevalstisko organizāciju pārstāvjus izglītojoši informatīvā pasākumā "NVO PLENĒRS LATGALĒ", kas no 2021. gada 16. līdz 18. septembrim notiks viesu namā "Zaļā sala" (adrese: Litavnieki, Griškānu pagasts, Rēzeknes novads).

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 10.09.2021

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 08.09.2021

NVO aicinātas izvirzīt kandidatūras uz astoņām vietām Memoranda padomes sastāvā

Valsts kanceleja ir izsludinājusi jaunu padomes locekļu kandidātu pieteikšanu astoņām vietām Nevalstisko organizāciju (NVO) un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes sastāvā. Pieteikumi iesniedzami līdz 2021.gada 19.septembra plkst.23.59, nosūtot uz e-pastu: nvo@mk.gov.lv

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 07.09.2021

Izsludināts lielākais konkurss nevaldības organizācijām – “NVO fonds”

Sabiedrības integrācijas fonds izsludinājis projektu pieteikumu konkursu lielākajā programmā nevaldības organizāciju (NVO) atbalstam - "NVO fonds", kuras mērķis ir stiprināt pilsoniskās sabiedrības ilgtspējīgu attīstību un demokrātiju Latvijā. Programmas ietvaros pieejamais finansējums 2022. gadā ir gandrīz par 500 000 EUR lielāks nekā šogad, sasniedzot nepilnus 2 milj. EUR.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 06.09.2021

Valsts sniegtais atbalsts biedrībām un nodibinājumiem vīrusa Covid-19 radītās pandēmijas laikā

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 03.09.2021

“Preiļu novada invalīdu biedrība” realizējusi projektu Mazo grantu projektu konkursā "Iedzīvotāji veido savu vidi 2021"

"Preiļu novada invalīdu biedrība" realizējusi projektu "Vienota vizuālā tēla nodrošināšana Preiļu novada sportistiem ar īpašām vajadzībām, motivācijas paaugstināšanai individuāli augstvērtīgāku rezultātu sasniegšanai, komandas vienotības stiprināšanai un Preiļu vārda plašākai izskanēšanai ārpus novada robežām".  Projekta mērķis nodrošināt Preiļu novada sportistiem ar īpašām vajadzībām vienotu vizuālo tēlu, lai celtu sportistu pašapziņu Preiļu vārda nešanai ārpus novada robežām, kā arī veicinātu komandas vienotības stiprināšanu un paaugstinātu motivāciju individuāli augstvērtīgāku rezultātu sasniegšanai. 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 16.07.2021

Vides aizsardzības organizācija "Zaļā brīvība" kapacitātes stiprināšanas nolūkos meklē reģionālās partnerorganizācijas

"Zaļā brīvība" aicina atsaukties organizācijas, kuras

1. 2021. gadā redz iespēju un interesi piedalīties "Zaļā Brīvība" organizētos tiešsaistes (ja epidemioloģiskā situācija ļaus - klātienes) semināros un pasākumos par:

  • interešu aizstāvību vides jautājumos,
  • komunukācijas prasmēm sociālajos medijos,
  • finansējuma un atbalsta piesaisti no privātā sektora un indivīdiem,
  • spēcināt brīvprātīgo un praktikantu darbu,
  • apgūt darba vides pielāgošanu elastīgam un mobilam darbošanās stilam,
  • organizēt pie piedalīties kopīgos pasākumos, piem., sarunu festivālā LAMPA.

 2. Ilgtermiņā vēlas veidot sadarbību, aktualizējot savā reģionā tādus tematus kā: 

  • ilgtspējīgs patēriņš,
  • bezatkritumu dzīvesveids,
  • bioloģiskās daudzveidības saglabāšana,
  • zaļā enerģētika,
  • videi draudzīgas kopienu iniciatīvas,
  • aprites ekonomika

  Lai pieteiktos sadarbībai, lūdzam līdz 2021. gada 1. aprīlim aizpildīt pieteikšanās formu

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 18.03.2021

Izsludināts atklāts konkurss mazākumtautību un latviešu jauniešu sadarbības projektiem

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu projektu pieteikumu konkursu nevaldības organizācijām (NVO) programmas "Mazākumtautību un latviešu jauniešu sadarbības programma" ietvaros, lai veicinātu Latvijā dzīvojošo mazākumtautību un latviešu jauniešu dialoga attīstību un sadarbību, kā arī sekmētu mazākumtautību jauniešu līdzdalību pilsoniskās sabiedrības veidošanā, sekmētu kultūras mantojuma apzināšanu, piederības sajūtu Latvijai un kopīgu izpratni par kultūras un vēstures jautājumiem.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 16.03.2021

Latvijas dabas fonds aicina nevalstiskās organizācijas pieteikties projektu konkursā “Klimata sveicieni”

 Latvijas Dabas fonds ir izsludinājis projektu konkursu "Klimata sveicieni: Ideju par klimata pārmaiņu komunikāciju izstrāde un īstenošana", kurā aicina piedalīties jauniešu organizācijas, kā arī organizācijas ar pieredzi darbā ar jauniešiem. Projektu konkurss notiek Latvijas Dabas fonda īstenotā starptautiskā projekta "Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!" ietvaros.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 16.03.2021

Iespēja piedalīties diskusijā par jaunā perioda ES atbalsta programmām


Aicinām Latvijas biedrības un nodibinājumus piedalīties diskusijā "Europe for Citizens Debate" par jaunā perioda ES atbalsta programmām, tai skaitā arī "Citizens, Equality, Rights and Values" (Pilsoņi, vienlīdzība, tiesības un vērtības). Diskusijās iecerēts apspriest programmu prioritātes, sagaidāmos rezultātus un idejas, kā ieviest nākotnes projektus. Reģistrācija šeit.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 12.03.2021

21. martā groziņ-zibakcija "Iešūpojam pavasari!"

Eiropas Latviešu apvienība aicina ikvienu piedalīties pirmajā pavasara dienas rītā 21. martā groziņu zibakcijā "Iešūpojam pavasari!". Ikviens diasporas kopas, ansambļa, kora, pulciņa dalībnieks vai individuāls mākslinieks tiek aicināts savā Facebook profilā publicēt foto vai video ar lielu, mazu, dzijas, kartupeļu vai ideju groziņu vai audio ierakstu ar jebkādu radošu darbu pavasarīgā noskaņā. Dalībnieki tiek aicināti izmantot mirkļa birku #IešūpojamPAVASARI!

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 12.03.2021

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 12.03.2021

Ministru kabinets apstiprina Līdzfinansējuma programmu

26. februārī Ministru kabinets apstiprināja Līdzfinansējuma programmu 430 000 euro apmērā, nodrošinot Latvijas biedrību un nodibinājumu līdzdalību Eiropas Komisijas, starptautisko organizāciju vai ārvalstu fondu atbalsta programmās. Ārvalstu fondu projektu konkursi nosaka, ka projekta īstenotājiem ir jānodrošina 20-30% līdzfinansējumam no saviem līdzekļiem, ko nav iespējams nosegt no organizāciju iekšējiem resursiem, jo īpaši Covid-19 izraisītās krīzes laikā.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 11.03.2021

Izsludināts atklāts konkurss mazākumtautību un latviešu jauniešu sadarbības projektiem

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu projektu pieteikumu konkursu nevaldības organizācijām (NVO) programmas "Mazākumtautību un latviešu jauniešu sadarbības programma" ietvaros, lai veicinātu Latvijā dzīvojošo mazākumtautību un latviešu jauniešu dialoga attīstību un sadarbību, kā arī sekmētu mazākumtautību jauniešu līdzdalību pilsoniskās sabiedrības veidošanā, sekmētu kultūras mantojuma apzināšanu, piederības sajūtu Latvijai un kopīgu izpratni par kultūras un vēstures jautājumiem.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 10.03.2021

Baltijas - Amerikas brīvības fonds organizē informatīvo vebināru par pieteikšanos BAFF Baltijas-Amerikas Dialoga programmas finansējumam

Vebinārs notiks: trešdien, 10. martā pl. 15:00 – 16:00 Zoom platformā.

Vebinārā BAFF komanda izstāstīs pamatinformāciju, sākot no pieteikšanās procesa līdz pat projekta ieviešanai, pasākuma noslēgumā atbildot uz klausītāju jautājumiem.

Reģistrācija vebināram šeit

Reģistrētajiem dalībniekiem tiks nosūtīta pieejas saite pasākumam. Pasākums notiks angļu valodā.

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 09.03.2021

 

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 09.03.2021
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> 
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk