Narvesen kopā ar jauniešu organizāciju vantis rīko projektu konkursu Diena kā piedzīvojums

Konkursā jauniešu organizācijas un interešu centri visā Latvijā aicināti pieteikt savas idejas jauniešu aktīva dzīvesveida veicināšanai savā apkaimē, lai saņemtu līdz 2000 EUR finansējumu to realizācijai.

Katrā reģionā - Kurzeme, Vidzeme, Latgale, Zemgale, Rīga - tiks realizēts viens aktuāls projekts, ko noteiks žūrijas izvēle un sabiedrības balsojums. Pieteikumus vērtēs jauniešu organizācijas Avantis direktore Ilona Bičevska, konkursa atbalstītājs skeitbordists Madaras Apse, Narvesen valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica un bankas Citadele pārstāvis. Papildus tam, banka Citadele piešķirs savu speciālbalvu projektam, kurā būs visvairāk padomāts par aktīva dzīvesveida iespējām arī jauniešiem ar invaliditāti.

Projektu pieteikumus konkursam var iesniegt biedrības, nodibinājumi, kā arī pašvaldību iestādes un aģentūras, kuru darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu. Projekti var būt, piemēram, sporta laukumu atjaunošana vai jauna ierīkošana, aktīvās atpūtas vietu iekārtošana, jauniešu centru attīstība, pasākumu rīkošana vai citas vietējā sabiedrībā aktuālas un nepieciešamas iniciatīvas.

Projektu pieteikumus konkursam jāiesniedz līdz 22. aprīlim, aizpildot pielikumā pievienotās pieteikumu anketas. Tāpat aktuālā informācija par konkursu tiks publicēta interneta vietnē www.narvesen.lv/piedzivojums.

Projekti tiks vērtēti pēc vairākiem kritērijiem, bet galvenokārt pievērsīsim uzmanību tam, vai tie ir vērsti uz apkārtējās vides infrastruktūras un sabiedrības dzīves telpas attīstīšanu, sniedz labumu ilgtermiņā pēc iespējas plašākai sabiedrības daļai, veicina jauniešu fiziskās attīstības iespējas un aktīvu dzīvesveidu.

Ar pilnu konkursa nolikumu var iepazīties pielikumā. Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar mums, atbildot uz šo e-pastu vai zvanot uz zemāk norādīto tālruni.

Juliana Maniševa
Projekta koordinatore,
T. 29784612

Konkursa_nolikums.pdf

Pieteikuma_veidlapa.doc

Projekta_budzets.doc

 


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 26.03.2015
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk