„Rīgas Latviešu biedrība” organizē semināru "Alternatīvu un inovatīvu sociālo pakalpojumu nepieciešamības noteikšana, plānošana un ieviešana dzīvē, piesaistot vietējos resursus"

               

Semināra mērķis ir popularizēt inovatīvu sociālo pakalpojumu un pasākumu ieviešanu un aprobēšanu sociālajiem, izglītības, kultūras darbiniekiem, NVO pārstāvjiem darbam ar sociāli mazaizsargāto cilvēku mērķa grupām, veicinot nevalstisko organizāciju sniegto sociālo pakalpojumu paplašināšanu un kvalitātes pilnveidošanu.

Seminārs notiks biedrības "Preiļu NVO centrs" telpās Kooperatīva ielā 6, Preiļos 9.,10. un 11. aprīlī

Semināros piedalīties aicināti izglītības iestāžu, pašvaldību, nevalstisko organizāciju un sociālās nozares iestāžu pārstāvji, tai skaitā sociālās aprūpes centru, bērnu sociālās aprūpes centru, sociālo dienestu un citu sociālo pakalpojumu sniedzēju darbinieki, kultūras darbinieki, bibliotekāri, masu mēdiju pārstāvji.

Semināra norise:

9. aprīlis no 10.00 - 15.00

  • Iepazīšanās. Grupu darbs: Aktuālo problēmu definēšana. Problēmu analīze. Pozitīvās pieredzes piemēri.

10. aprīlis no 10.00 - 15.00

  • Praktiskās pieredzes apmaiņa. Prezentācija un stāstījums par Rīgas patversmes darbu. Prezentācija un stāstījums par Rīgas patversmes Dienas centra tapšanu un darbu. Jautājumi un atbildes. Gadījumu un problēmu izklāsts un analīze, pielietojot "apgrieztās filmas" principu. Diskusijas ar lektoriem par semināra dalībnieku izvirzītiem jautājumiem. Grupu darbs.

11. aprīlis no 10.00 - 13.00

  • Grupu darba prezentācijas. Diskusijas. Semināra noslēgums.

Katru semināra dienu paredzēta kafijas pauze. Semināra noslēgumā tiks izsniegta apliecība.

Semināru vadīs lektores ar ilggadīgu praktisku pieredzi sociālajā darbā:

Iveta Karašniece - Rīgas patversmes Dienas centra vecākā sociālā darbiniece. Sociālajā darbā no 2003. gada - strādājusi par SPO, SD un VSD Rīgas sociālā dienesta Ziemeļu raj. nodaļās. No 2009. gada strādā jaunatvērtajā Rīgas patversmes Dienas centrā
Izglītība: SDSPA "Attīstība", pirmsskolas pedagogs, tehniķis-tehnologs šūšanas rūpniecībā. Pārmaiņas valstī lika pārvērtēt darbības jomas, taču sirdslieta - darbs ar cilvēkiem un radošums ir caurvijis visas darbības jomas.

 Dagnija Kamerovska - Rīgas patversmes direktore no 2007. gada. Sociālajā darbā no 2000. gada - strādājusi par aprūpētāju VĻM Pēterupe, sociālo darbinieci, vecāko sociālo darbinieci Rīgas patversmē, sociālo darbinieci LCīVSO SUSTENTO. Izglītība: SDSPA "Attīstība", iepriekš agronome- dārzkope.

Praktiski risināsim aktuālus jautājumus, analizēsim konkrētus gadījumus un piemērus, dalīsimies pieredzē, mācīsimies un plānosim konkrētus darbus, jo viss neiespējamais ir iespējams, tikai pie tā ilgāk jāpiestrādā...!

Semināram lūdzam pieteikties līdz 2014. gada 31. martam, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. Dalībniekus lūdzam pieteikties, nosūtot pieteikumu uz e - pastu : stella.lipite@rlb.lv , norādot:

  • vārdu, uzvārdu
  • organizācijas nosaukumu
  • tālr. numuru
  • e-pastu

Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 21.03.2014
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk