LIKTA sadarbībā ar Microsoft izsludina konkursu „Digitālās prasmes NVO līderiem”

Lai veicinātu un atbalstītu nevalstisko organizāciju dalībniekus un vadītājus apgūt e-prasmes, LIKTA Latvija@Pasaule iniciatīvas ietvaros sadarbībā ar Microsoft Latvia izsludina konkursu nevalstiskajām organizācijām „Digitālās prasmes NVO līderiem".

 

„Microsoft ir veidojusies laba sadarbība ar nevalstiskām organizācijām. Mēs par to esam gandarīti, jo tehnoloģiju sniegtās priekšrocības nosaka ne tikai tas, cik kvalitatīvas tās ir, bet arī - kas, kā un kādiem mērķiem to lieto," saka Microsoft Latvia vadītāja Daiga Trumpe.

 

Konkursa mērķis ir sekmēt komunikācijas līdzekļu, prezentācijas rīku izmantošanu NVO popularizēšanā, kā arī veicināt NVO efektīvu darbu un sekmēt NVO sadarbību un informācijas apmaiņu ar Latvijas un starptautiskajiem partneriem. Konkursā aicināta piedalīties ikviena nevalstiskā organizācija, kura, izmantojot informācijas un komunikācijas tehnoloģijas iespējas, vēlas pastāstīt par sevi. Katra NVO konkursam var pieteikt ne vairāk kā vienu darbu.

 

Pieteikties konkursam var līdz 2009. gada 2.decembrim, iesniedzot Microsoft PowerPoint prezentāciju apjomā līdz 5 MB ar maksimālo slīdņu skaitu 12. Pieteikumi iesniedzami, sūtot uz e-pasta adresi office@likta.lv, vai personīgi LIKTA birojā Rīgā, Stabu ielā 57. Sīkāk ar konkursa nolikumu var iepazīties www.latvijapasaule.lv mājas lapā. Konkursa noslēgums norisināsies Jēkabpilī, un veiksmīgākie darbu autori tiks uzaicināti uz noslēguma pasākumu „Digitālās prasmes NVO līderiem" 2009. gada 11. decembrī, Jēkabpils rajona padomē.

 

Konkurss tiek organizēts kā septembrī uzsāktās apmācību programmas „Digitālās prasmes NVO līderiem" noslēguma posms. Programmas ietvaros zināšanas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā ieguva 100 NVO līderi sešos Latvijas reģionos, kuri, sekmīgi apgūstot apmācību kursu, ieguva arī iespēju nokārtot E-Citizen testu un iegūt visā Eiropā atzītu sertifikātu E-Citizen.

 

Papildu informācija:

Māra Jākobsone, LIKTA viceprezidente, Zane Pīzele, Latvija@Pasaule mācību centra direktore t. 67311821, office@likta.lv, www.latvijapasaule.lv

________________________________________________________________________

Par LIKTA. Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) - profesionāla nevalstiska organizācija, kas izveidota 1998. gadā (LITTA) un aptver visu Latvijas IKT nozari - elektroniku, datoru aparatūru un programmatūru, telekomunikācijas un pakalpojumu sniedzējus. LIKTA mērķis ir veicināt informācijas sabiedrības izveidi un nozares attīstību Latvijā. Plašāka informācija par asociāciju: www.likta.lv.

Par Microsoft Unlimited Potential

Microsoft Unlimited Potential - Sabiedrības tehnoloģiju prasmju attīstības programma ir globāla sabiedriska mācību programma, kuras mērķis ir likvidēt digitālās nevienlīdzības plaisu sabiedrībā un veicināt katra indivīda iespējas darba tirgū, uzlabojot prasmes darbā ar tehnoloģijām. Programmas ietvaros Microsoft atbalsta sabiedriskos IT mācību centrus, piedāvājot kompleksus risinājumus - finansējumu apmācībām, programmatūras dāvinājumus un specializētas mācību programmas.

 

LIKTA

Tālr: 67311821

e-mail: office@likta.lv

www.latvijapasaule.lv   

 


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 19.11.2009
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk