Apmācības jaunatnes darbiniekiem un jauniešiem par iniciatīvu plānošanu un īstenošanu vietējās kopienas labā

Aicinām jaunatnes darbiniekus un jauniešus no visas Latvijas piedalīties apmācībās par iniciatīvu plānošanu un īstenošanu vietējās kopienas labā! Apmācības notiks no 2. līdz 4. februārim viesu namā "Turbas", Ikšķiles novadā!

Apmācību mērķi:

  • Veidot izpratni par iespējām rīkoties vietējās kopienas labā un dažādu iestāžu/organizāciju sadarbības iespējām vietējās kopienas labā.
  • Veicināt savstarpējo sadarbību starp jauniešiem un jaunatnes darbiniekiem.
  • Veidot izpratni par jauniešu līdzdalības veicināšanas iespējām.
  • Attīstīt jauniešu līderības spējas un motivāciju iesaistīt citus savu iniciatīvu īstenošanā vietējās kopienas labā.

Pieteikšanās apmācībām līdz 26. janvārim, aizpildot pieteikumu šeit - http://ejuz.lv/iniciativasvietejakopiena. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2017. gada 28. janvārim.

 Dalībnieki: No katras organizācijas vai iestādes tiek aicināti pieteikties 2 pārstāvji - 1 jaunietis (vecumā no 15 līdz 25 gadiem) un 1 jaunatnes darbinieks/jaunatnes speciālists/jaunatnes darbā iesaistītā persona. Dalības pieteikums jāaizpilda katram pārstāvim!

 Apmācības jaunatnes darbiniekiem un jauniešiem notiks atsevišķi, tomēr dažās sesijās tās notiks kopā, lai viens otram palīdzētu izstrādāt ideju, kuru varēs īstenot savā vietējā kopienā.

 Apmācības vadīs: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras apmācītāji Ieva Grundšteine, Rinalds Rudzītis, Normunds Pīlips un Linda Ūzuliņa.

Apmācības notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai pārstāvji varētu piedalīties visas apmācību dienas! Apmācības ir BEZ MAKSAS! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz/no apmācību norises vietu gan jāsedz pašiem.
Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, raksti vai zvani - Līga Siliņa, tālr.: 26808042, e-pasts: apmacibas@brfonds.lv.

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar nodibinājumu "Baltijas Reģionālais fonds" (JSPA sadarbības partneris) Latvijas un Šveices sadarbības programmas "Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" ietvaros. Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu "Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" meklējiet mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 24.01.2017
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk