Izsludināta pieteikšanās pieaugušo neformālās izglītības balvai “Saules laiva”

Jau septīto reizi tiek izsludināta pieteikšanās Izglītības un zinātnes ministrijas un EPALE Latvija Nacionālā atbalsta dienesta Pieaugušo neformālās izglītības ceļojošajai balvai “Saules laiva”. Pretendenti – izglītības iestādes un organizācijas, kas darbojas neformālās pieaugušo izglītības jomā – var iesniegt pieteikumus līdz š.g. 1.novembrim. Pieteikumus aicinām iesniegt iestādes un organizācijas, kas nodrošina nemainīgi kvalitatīvu mācību procesu un veicina pieaugušo neformālās izglītības attīstību Latvijā.

Pieteikumus var iesniegt pašvaldības domes priekšsēdētājs, pašvaldības izglītības pārvaldes vadītājs un pieaugušo neformālās izglītības iestādes vadītājs (par savu vai citu pieaugušo izglītības iestādi). Pretendentus var izvirzīt arī mācību dalībnieki, kas papildinājuši savas prasmes kādā no neformālās izglītības programmām un vēlas izcelt augstvērtīgu pasniedzēju un izglītības iestādes darbu. Šajā gadījumā ierosinājums ir jāparaksta vismaz desmit attiecīgās mācību grupas sastāvā reģistrētiem dalībniekiem.

Ar Pieaugušo neformālās izglītības ceļojošās balvas nolikumu var iepazīties IZM tīmekļvietnē: https://ej.uz./Balvasnolikums, bet pieteikuma anketa lejupielādēšanai atrodama šeit: https://ej.uz/Balvaspieteikums2022 Aizpildītu pieteikumu jāiesniedz rakstveidā vai parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi pasts@izm.gov.lv. Pieteikumi, kas tiks iesniegti pēc pieteikšanās termiņa (1.novembris), netiks izskatīti.

2021.gadā par labāko pieaugušo neformālās izglītības sniedzēju tika atzīts Latvijas Lauksaimniecības universitātes (šobrīd – Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte) Mūžizglītības centrs. Ar citiem pagājušā gada balvas nominantiem un apbalvošanas pasākumu var iepazīties šeit.

Pieaugušo neformālās izglītības balva “Saules laiva” dibināta, lai izteiktu Izglītības un zinātnes ministrijas atzinību par nozīmīgu ieguldījumu pieaugušo neformālās izglītības procesa veicināšanā un kvalitatīva mācību procesa nodrošināšanā, kā arī atbalsta sniegšanā mācībās pieaugušo neformālās izglītības ietvaros. Balva tiek piešķirta IZM Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 11.10.2022
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk