BIEDRĪBA „ĢIMEŅU ATBALSTA CENTRS „PUĶUZIRNIS” PREZENTĒJUSI JAUNIZVEIDOTO MĀJAS LAPU

                                                                 

Jau mēnesi biedrība „Ģimeņu atbalsta centrs „Puķuzirnis"" īsteno projektu 2014.EEZ/PP/1/MIC/074/040 „Kompleksi atbalsta pasākumi sociālās atstumtības mazināšanai jauniešiem un ģimenēm ar bērniem". Šajā laikā jau uzsākts īstenot daudz aktivitāšu, bet ar mērķi informēt plašāku sabiedrību par projekta gaitu, Starptautiskās ģimenes dienas noskaņās 16. maija pēcpusdienā tika organizēts informatīvs seminārs.

Pasākuma laikā īpaši mazākajiem apmeklētājiem par prieku bija iespēja klausīties Dzidras Rinkules - Zemzares pasaku „Draudzības spēks", kuras galvenais varonis - puķuzirnis no maza asniņa sakuploja par krāšņu ziedu, savas augšanas laikā iepazīstot grūtības un draudzības atbalstu. Velkot paralēles ar reālo dzīvi jāsaka, ka no pāris ģimenēm, kas apvienojās biedrībā aizvadītā gada nogalē, šobrīd „Puķuzirnis" ir sakuplojis līdz vairāk kā 20 ģimenēm, kas kopumā ir tuvu 100 cilvēki (par cik biedru ģimenēs ir viens līdz pat pieci bērni), un uzsāktā darbība uzņēmusi strauju tempu. Biedrības valdes priekšsēdētāja Inese Matisāne teica uzrunu ģimenēm, pateicoties par to aktīvo līdzdalību.

Pasākuma laikā projekta vadītāja Iveta Šņepste sniedza informāciju par projektā plānotajām aktivitātēm, to norises laiku un mērķa grupām, par sagaidāmajiem rezultātiem, par piesaistītajiem speciālistiem, par projekta finansējumu - pārskatāmā veidā šī informācija sagatavota arī izdales materiāla veidā, lai katrs interesents varētu iepazīties ar viņu interesējošo aktivitāti detalizētāk.

 Viens no svarīgākajiem pasākumiem, kas īstenots projekta ieviešanas pirmajā mēnesī, ir tapusī biedrības mājas lapa, kuru mājas lapas administratore Sanita Bogdanova prezentēja pasākuma laikā, iepazīstinot ar tās sadaļām, parādot, kā ērti var interesējošās aktivitātes iekļaut savā personīgajā plānotājā, lai kaut ko svarīgu nepalaistu garām. Nozīmīgs fakts ir arī biedrības logo izstrāde, par ko jāpateicas Janai Skrivļai - Čeverei ar atbalsta komandu, un logo klātesošie jau varēja skatīt pasākuma laikā. Paldies arī Preiļu Valsts ģimnāzijas administrācijai par atvēlētajām telpām mājas lapas prezentācijai.

Prieks bija dzirdēt pozitīvās atsauksmes no tiem, kuri jau iesaistījušies kādā no aktivitātēm. Aicinām arī turpmāk būt aktīviem un sekot informācijai jau biedrības mājas lapā www.pukuzirnis.lv.

Anita Gāga

Biedrības „Ģimeņu atbalsta centrs „Puķuzirnis"" valdes locekle

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Šī preses relīze ir izveidota ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Latvijas valsts finansiālu atbalstu. Par preses relīzes saturu atbild biedrība „Ģimeņu atbalsta centrs „Puķuzirnis"".


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 20.05.2015
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk