SIF izsludina pieteikšanos Sabiedrības Vienotības balvai

Informējam, ka š. g. 7. septembrī Sabiedrības integrācijas fonds izsludināja pieteikšanos Sabiedrības Vienotības balvai. Balvas mērķis ir veicināt sabiedrības integrāciju un iecietību sabiedrībā, popularizējot atsevišķu personu vai organizāciju veikumu šajās jomās.

Katru gadu, nu jau astoto reizi pēc kārtas, Sabiedrības integrācijas fonds (Fonds) pasniedz Sabiedrības Vienotības balvu – godalgu cilvēkam vai organizācijai, kas pelnījusi pateicību par savu darbu sabiedrības integrācijas jomā. Fonds aicina aktīvi iesūtīt pieteikumus par tiem labajiem cilvēkiem un organizācijām, ko pazīstat un kas ikdienā nesavtīgi strādā, lai sabiedrība kļūtu vienotāka, iecietīgāka un cilvēcīgāka. Šī ir iespēja sabiedrībai uzzināt par cilvēkiem, kas palīdz citiem justies piederīgiem mūsu straujo pārmaiņu skartajā sabiedrībā.

Kopumā kopš 2002.gada Balva pasniegta 25 pazīstamiem cilvēkiem un organizācijām gan par veikumu visas valsts mērogā, gan par veikumu vienas pašvaldības vai vienas organizācijas mērogā.

Ar Balvas piešķiršanu Fonds vēlas akcentēt laureātu vērtību pasauli un to, kas motivējis cilvēkus strādāt sabiedrības integrācijai. Motivācija darīt labu līdzcilvēkiem, savam pagastam,  pilsētai vai valstij, motivācija palīdzēt nelaimē nokļuvušajiem citur pasaulē ir tas gara spēks, ko Fonds vēlas cildināt. Ar Sabiedrības vienotības balvas pasniegšanu Fonds cer šo gara spēku stiprināt, aizraujot arī citus sekot Balvas laureātu piemēram.

Vienotības balvas nolikums un pieteikuma forma atrodama Sabiedrības integrācijas fonda mājas lapā sadaļā - Vienotības balva.

Fonds aicina ikvienu pieteikt pretendentus balvai, lai Latvijas sabiedrība iepazītu cilvēkus, kas padara mūsu un mūsu līdzcilvēku dzīvi gaišāku.

 

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2010.gada 22.oktobris.


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 09.09.2010
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk