E-apmācību platforma Latvijā NVO pieejama ikvienam!

15.septembrī piecās valstīs - Īrijā, Somijā, Lielbritānijā, Igaunijā un Latvijā tika prezentēta e-apmācību platforma "SCOPE"*, kurā ir iespējams apgūt nevalstisko organizāciju (NVO) vadības pamatus (ar platformu var iepazīties šeit: https://scope-skills.eu/lv/_).

Platformas prezentācijas pasākumā tika ne tikai plašāk stāstīts par e-apmācību platformu, tās moduļiem un izmantošanu, bet arī runāts par organizācijas iekšējās komunikācijas jautājumiem, kurus iekšējās komunikācijas meistarklasē aplūkoja mārketinga eksperte Ieva Veidemane. 

E-apmācību platformā "SCOPE"  iespējams apgūt piecus moduļus - kursus, apgūstot zināšanas par organizācijas pārvaldību, finanšu pamatiem, risku, komunikāciju  un līdzekļu piesaisti. Apmācību moduļi pieejami latviešu valodā un galvenokārt paredzēti NVO, bet tajos daudz noderīga atradīs arī mazā biznesa sektoram, sociālajiem uzņēmumiem, augstākās izglītības iestādēm, kā arī citiem interesentiem. 

E-apmācību platforma ir divu gadu projekta rezultāts, kas izveidota ar mērķi stiprināt nevalstiskā sektora darbinieku, brīvprātīgo kapacitāti un pilnveidot viņu prasmes, īpašu uzsvaru tiekot uz mazu organizāciju darbinieku izglītošanu un zināšanu pilnveidi. 

*"SCOPE - Skills Recognition, Capacity Building, and Professional Education for the Third Sector"  projekts norit jau kopš 2018. gada, sadarbojoties partneriem no 5 ES dalībvalstīm: The Wheel (Īrija), Latvijas Pilsoniskā alianse, Scottish Council for Voluntary Organizations (Lielbritānija), An Cosán (Īrija), Sivis Study Centre (Somija) un Arengukoostöö Ümarlaud - AKÜ (Igaunija).


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 23.09.2020
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk