Aicinām piedalīties pasākumā ar Konferences par Eiropas nākotni delegātiem “Konference par Eiropas nākotni: Kā kļūt par veiksmes stāstu Eiropai?”

Lai iepazīstinātu Latvijas nevalstiskās organizācijas, pilsoniskās sabiedrības pārstāvjus un citus interesentus ar Konferences par Eiropas nākotni delegātiem no Latvijas, kā arī iedvesmotos no Latvijas aktīvistu veiksmes stāstiem par to kā panākt pārmaiņas Eiropas līmenī, Latvijas Pilsoniskā alianse un domnīca "Providus"  ar Eiropas Parlamenta atbalstu š.g. 15. oktobrī plkst. 10:30 - 13:30 aicina uz publisku tiešsaistes pasākumu "Konference par Eiropas nākotni: Kā kļūt par veiksmes stāstu Eiropai?

Klātesošos uzrunās Eiropas Parlamenta biroja Latvijā vadītāja Marta Rībele un Latvijas Pilsoniskās alianses direktore Kristīne Zonberga. Sarunā piedalīsies Latvijas delegāti Konferencē Dace Melbārde, Nils Ušakovs, Vita Anda Tērauda, Igors Pimenovs, Kristīne Zonberga (Latvijas pilsoņu pārstāve) un Baiba Miltoviča (Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas pārstāve). Ārlietu ministrijas parlamentāro sekretāri Zandu Kalniņu-Lukaševicu sarunā pārstāvēs Didzis Stāvausis (Ārlietu ministrijas Vispārējo un institucionālo lietu nodaļas Trešais sekretārs). 

Pasākumā Konferences delegāti iepazīstinās ar savu redzējumu un idejām, ko īstenot Konferences ietvaros. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja Latvijas pārstāvjiem uzdot jautājumus par viņiem aktuālajām tēmām. Tāpat pasākuma ietvaros vairāki Latvijas aktīvisti dalīsies ar saviem veiksmes stāstiem par to, kādā veidā iespējams rosināt un panākt pārmaiņas Eiropas Savienības līmenī. 

Konference par Eiropas nākotni ir unikāla un aktuāla iespēja Eiropas iedzīvotājiem diskutēt par Eiropas problēmām un prioritātēm, iespēja Eiropas iedzīvotājiem pašiem noteikt Eiropas nākotnes prioritātes. Piedalīties Konferencē var dažādos veidos. Sadarbības veidošana ar delegācijas pārstāvjiem no Latvijas, kas pārstāvēs iedzīvotāju viedokļus Konferences darba grupās un plenārsēdēs ir laba papildus iespēja, lai NVO un pilsonisko aktīvistu idejas būt sadzirdētas Eiropas līmenī. 

Pasākums norisināsies ZOOM platformā un tiks translēts Latvijas Pilsoniskās alianses Facebook lapā.

Lai piedalītos pasākumā, lūgums pieteikties līdz 14. oktobrim, rakstot uz e-pastu alianse@nvo.lv.

 

Pasākums notiek projekta "Gatavošanās konferencei par Eiropas nākotni" ietvaros, kuru finansē Eiropas Savienība. Publikācija atspoguļo tikai tās autora viedokli, un Eiropas Parlaments nav atbildīgs par jebkādu tajā iekļautās informācijas izmantošanu.


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 08.10.2021
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk