Institūcijas un eksperti var pieteikties BAFF finansējumam sadarbībai ar ASV

Līdz 2017. gada 1. februārim izglītības iestādes, nevalstiskās organizācijas un biedrības, kā arī jomu eksperti aicināti pieteikties Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda (BAFF) stipendijai un atbalsta programmai Baltijas-Amerikas Dialogs, kas veicina zināšanu apmaiņu starp Baltijas valstīm un ASV.

Divpusējās programmas ietvaros:

  • izglītības iestādes, dažādu jomu nevalstiskās organizācijas un biedrības var piesaistīt finansējumu ASV speciālista vai vieslektora vizītes organizēšanai un uzturēšanās izdevumu segšanai. Pieejamais finansējums projektam ir līdz 10 000 ASV dolāru.
  • jomu profesionāļi no Latvijas var piesaistīt finansējumu ceļa un uzturēšanās izdevumu segšanai, ja saņemts ielūgums kā nozīmīgam ekspertam piedalīties konferencē vai kongresā ASV. Pieejamais finansējums ir līdz 5 000 ASV dolāru.

Pieteikties "Baltijas-Amerikas Dialogs" programmas stipendijai var līdz 1. februārim, nepieciešamos dokumentus iesniedzot elektroniski fonda mājaslapā www.BalticAmericanFreedomFoundation.org. Lai piedalītos konkursā, ir jāaizpilda pieteikuma veidlapa un jāiesniedz plānotā projekta izvērsts izklāsts angļu valodā. Piesakoties līdz 1. februārim, projekts var tikt realizēts laika posmā no 2017. gada jūnija līdz decembrim.

Uz stipendiju var pretendēt jebkuras jomas nevalstiskās organizācijas, biedrības, izglītības iestādes un profesionāļi, kas izveidojuši vai vēlas izveidot sadarbību ar Amerikas Savienotajām Valstīm. Programmas galvenais mērķis ir lietderīgu zināšanu ieguve no ASV, kuras būtu pielietojamas Latvijas biznesa vides sakārtošanai, kultūras, veselības, izglītības u.c. jomu attīstībai. Dalība Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda stipendiju programmās ir bezmaksas, stipendiātus izvēloties konkursa kārtībā.

Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds darbojas Baltijas valstīs kopš 2010. gada rudens. Fonda misija ir stiprināt saikni starp ASV un Igauniju, Latviju un Lietuvu, īstenojot izglītības un apmaiņas programmas, kas vērstas uz ekonomisko izaugsmi un demokrātisko procesu attīstību.


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 17.01.2017
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk