No 4.oktobra līdz 3. novembrim Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novadu biedrības un nodibinājumi varēja iesniegt savus pieteikumus biedrības „Preiļu NVO centrs” rīkotajam konkursam ” Gada Brīvprātīgais”

                                               

Konkursā tika saņemti 26 pieteikumi no visiem pieciem novadiem par sabiedriski aktīviem cilvēkiem, kuri ir gatavi dalīties savās prasmēs un zināšanās, savā mīlestībā un savā laikā, lai paveiktu vairāk, nekā no viņiem tiek gaidīts.

Konkursam tika pieteikti :

 Aglonas novadā Ingūna Barkeviča, Anita Reščenko

Līvānu novadā Sandra Zalāne, Ļubova Meļņičenko, Grigorijs Eniņš

Preiļu novadā Inese Plūme, Jāzeps Bogotais, Justs Ribinickis, Marija Švābe, Marija Volkova,  Valentīna Madelāne, Valentīna Maksimova, Irēna Timošenko, Tekla Bekeša, Gunita Akmentiņa, Jeļena Puzaka, Guna Sileniece, Rita Džeriņa, Roza Deidule

Riebiņu novadā Inese Kunakova, Inese Šuksta, Skaidrīte Grigale,Valentīna Andriksone

Vārkavas novadā Mārcis Rukmanis, Maruta Raudziņa, Dace Vilciņa

Konkursa mērķis ir popularizēt brīvprātīgo darbu un iespējas, ko sniedz šis darbs un pateikt paldies visiem nesavtīgā darba darītājiem.

Ne viens vien brīvprātīgā darba veicējs ir atzinis, ka tieši brīvprātīgā darbs tam ir devis prasmes un zināšanas, pieredzi un kontaktus, kas palīdzējuši turpmākajā dzīvē un karjerā. Lai izvērtētu, kurš no nominantiem katrā novadā iegūs godpilno titulu „GADA  BRĪVPRĀTĪGAIS", katru pieteikumu izvērtēja komisija.

Godināšanas pasākums notiks šī gada 27. novembrī pulksten 16.00 Preiļu novada Kultūras centrā.

Svētku sajūtu vairos dziesminieks un mūziķis Varis Vētra, kā arī jaunās mākslinieces saksofoniste Ieva Romanovska un Rūta Pastare.

Pasākums tiek īstenots  EEZ  projektu „Līdzdalības demokrātijas attīstības veicināšana Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Riebiņu un Līvānu novados" ietvaros. Programmu finansē Eiropas Ekonomikas Zonas  finanšu instruments un Latvijas valsts. Līdzfinansējumu nodrošina Preiļu novada dome.

Projekta vadītāja Ineta Liepniece

„Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Šī preses relīze ir izdota ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Latvijas valsts finansiālu atbalstu. Par preses relīzes saturu atbild biedrība „Preiļu nevalstisko organizāciju centrs".


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 20.11.2014
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk