Biedrība „LĪDERE” aicina uz tirdziņu-kontaktu biržu mazo un vidējo uzņēmēju atbalstam

Lai atbalstītu gan jaunos uzņēmējus - mentoringa programmas dalībniekus, gan savas biedres un sadarbības partnerus, biedrība „LĪDERE" rīko kontaktu biržu - tirdziņu. Tajā ar saviem darinājumiem piedalīsies gan bijušo, gan esošo, gan topošo mentoringa programmu dalībnieki, gan „Līderes" biedres un biedrības sadarbības partneri. Tirdziņš notiks š.g. 12. augustā no plkst. 10 līdz 13 Biznesa augstskolā Turība, Rīgā, Graudu ielā 68.

Tirdziņā piedalīsies desmitiem dalībnieku, kas piedāvās interesantas un oriģinālas lietas ikdienas vajadzībām un dāvanām. Pirmkārt - te varēs iegādāties praktiski noderīgus izstrādājumus ikdienai, nelielus dizaina priekšmetus interjera papildināšanai, kosmētikas līdzekļus, rotaslietas un aksesuārus.  Otrā svarīgā lieta - uzņēmējiem būs iespēja pastāstīt par saviem pakalpojumiem tādās jomās kā pakalpojumi skaistumkopšanā un veselības veicināšanā, viesmīlības nozares apmācību programmas, bezmaksas mājas lapu izveides sistēma, interneta mārketings, dizains un reklāma, grāmatvedības pakalpojumi un tml. Trešā, ne mazāk nozīmīgā lieta - tā būs iespēja savstarpēji iepazīties un nodibināt jaunus kontaktus.

„Lielākoties šeit savu produkciju piedāvās un pakalpojumus prezentēs mūsu esošo, bijušo un topošo mentoringa programmu dalībnieki. Tie ir jaunie uzņēmēji, kam tā ir lieliska iespēja parādīt plašākai publikai savu veikumu, sapazīties vienam ar otru un nodibināt jaunus kontaktus. Taču mūsu durvis ir vaļā uz mēs aicinām visus interesentus gan piedalīties kā dalībniekiem, gan apmeklēt pasākumu, jo kas gan ir tirdziņš bez pircējiem", saka pasākuma idejas iniciatore, biedrības „Līdere" valdes priekšsēdētāja Aiva Vīksna. Neatņemama "LĪDERE" pasākumu sastāvdaļa ir iespēja iegādāties viņas vadītās izdevniecības „Lietišķās informācijas dienests" izdotās grāmatas, kuras mudina izglītoties biznesa lietās tālāk.

Tāpēc aicinām visus uz kontaktu biržu - tirdziņu 12.08.2010. Biznesa augstskolā Turība, jo kopā būšana un savstarpējais atbalsts sagādās visiem - gan dalībniekiem, gan pircējiem jaukus brīžus.

Pieteikumu skat. pielikumā pieteikumaanketa.doc

Uz tikšanos!

 

Zanda Raciborska

projektu vadītāja

Biedrība LĪDERE

e-pasts: zanda@lid.lv

www.lidere.lv

 

 


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 27.07.2010
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk