Diskusija "Kas ir sadarbības tīkls - saistības vai iespējas?"

Pirmdien, 19. oktobrī no plkst. 18.00 līdz 20.00 nevalstisko organizāciju biedri un ikviens interesents aicināts uz NVO namu, Laimdotas ielā 42 (ieeja no Ieriķu ielas), kur notiks tikšanās - diskusija "Kas ir sadarbības tīkls - saistības vai iespējas?"

 

Diskusijas - tikšanās mērķis ir apzināt NVO, to apvienību un tīklu attīstības un sadarbības labo praksi, kā arī veidot kopīgu sadarbību nākotnei. Biedrības "LAPAS" direktore Inese Vaivare stāstīs par organizāciju iesaistes iespējām lēmumu pieņemšanā, daloties ar savas organizācijas jau desmit gadus ilgās darbības labās prakses piemēriem. Veidojot diskusiju, I.Vaivare balstīsies gan personīgajā pieredzē, gan citu valstu praksē, gan teorijās. Pieredzi par NVO sadarbības iespējām stāstīs arī Latvijas Zemnieku federācijas vadītāja Agita Hauka.

Abas tikšanās - diskusijas vadītājas organizāciju pārstāvjus rosinās meklēt atbildes uz katrai NVO svarīgiem jautājumiem:

  • kas ir sadarbības tīkls - saistības vai iespējas?
  • kā var pastāvēt neformāli tīkli, kas neprasa papildus ieguldījumus, bet dod darbam pievienoto vērtību
  • kas ir fluīdie jeb mainīgie tīkli?
  • kādi tīkli noderētu manai organizācijai un kur tos atrast?
  • kā pašam izveidot un uzturēt tīklu?

Tikšanās laikā tās dalībniekiem būs iespēja iepazīstināt ar savām organizācijām un tiks atvēlēts laiks arī organizāciju tīklošanās iespējai pie kafijas tases.

Pasākumā aicināti piedalīties organizāciju apvienību, platformu un tīklu vadītāji, biedri un ikviens interesents. Iesaistīties pasākumā īpaši aicinātas nelielās un jaunās NVO, lai apzinātu tīklošanās un sadarbības formu priekšrocības, kuras paver iespējas organizāciju straujākai un plašākai attīstībai un izaugsmei.

Pieteikt dalību pasākumā aicinām, sūtot informāciju (vārds, uzvārds, biedrība, tālruņa numurs) uz e-pasta adresi nvonams@riga.lv


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 16.10.2015
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk