NVO līderu vasaras akadēmija

                                                 

Biedrība "Preiļu nevalstisko organizāciju centrs" uzsākusi projekta "Viduslatgales NVO sektora vasaras akadēmija attīstītai un stiprai Latvijai" realizāciju. Projekta mērķis: Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Līvānu un Riebiņu novadu nevalstisko organizāciju institucionālās un cilvēkresursu kapacitātes stiprināšana sadarbības un pilsonisko prasmju attīstībai.

Vasaras akadēmijā piedalīsies 25 Preiļu, Aglonas, Vārkavas, Līvānu un Riebiņu novadu nevalstisko organizāciju pārstāvji. Akadēmija notiks šī gada 28. un 29. jūnijā Preiļu pagasta Jaunsaimnieku „Dzeņu mājās".

Vasaras akadēmijas vadmotīvs- pilsonisko iniciatīvu attīstība, pilsoniskās sabiedrības būtība, komunikāciju un sadarbības prasmju attīstība, sociālo kontaktu izkopšana organizācijas mērķu sasniegšanai, nestandarta problēmu risināšanas metodes organizāciju darba uzlabošanai. Nometnes vienojošā tematika un darba metodes būs vērstas uz sadarbības prasmju un sociālo kontaktu izkopšanu, kā arī kopēju ideju ģenerēšanu. Nometnes darbs  tiks organizēts, lai atraisītu ikviena dalībnieka radošo potenciālu, kas dotu nozīmīgu pienesumu pārstāvētajai organizācijai. Tiks izmantotas sadarbību, dialoga un radošu risinājumu un uzņēmīguma veicinošanas metodes, kas palīdzēs biedru organizācijām vienai otru izzināt, atrast kopējos saskares punktus un uzticamus sadarbības partnerus kopēju ideju un projektu īstenošanai.

Projekts tiek īstenots ar LR Kultūras ministrijas un biedrības "Dienvidlatgales NVO atbalsta centra" finansiālu atbalstu.

Projekta vadītājs Artis Utināns


Ievietoja Preiļu NVO centrs | Publicēts 12.06.2018
<< Marts 2024 >>
P O T C P S Sv
 
    123
 
45678910
 
11121314151617
 
18192021222324
 
25262728293031
Vai NVO pietiek līdzekļu?
Pietiek
Pietrūkst.
Pietiek, bet būtu labi ja vairāk